Nasul nu e un om ca oricare altul care tine prima pagina a ziarelor de scandal. E o persoana publica ce vrea din cand in cand sa iasa cu familia si prietenii la un restaurant fara sa-i fie teama ca va vedea blitz-ul in jurul lui. B1TV inseamna pentru

Nasul nu e un om ca oricare altul care tine prima pagina a ziarelor de scandal. E o persoana publica ce vrea din cand in cand sa iasa cu familia si prietenii la un restaurant fara sa-i fie teama ca va vedea blitz-ul in jurul lui. B1TV inseamna pentru el ocazia de a veni la serviciu din placere si oportunitatea de a face bani din pasiune, nu din disperare. Desi uraste sa vorbeasca despre el, nu exista un subiect pe care sa-l considere tabu.

Femei

Am foarte multe pareri despre femei. Fara femei si fara barbati ar fi foarte plictisitoare viata. 50% din viata de pe Pamant reprezinta femeile si uneori chiar depasesc acest procent. Urmeaza aerul, apa...

Copii

Sunt intrebari la care mi-ar trebui o viata intreaga sa raspund. Subiectul copii e mult prea complex. Ar trebui sa ma intrebi pe la 85 de ani cand ma hotarasc sa ma pensionez. Ideal e sa ai 2-3 copii, dar voi vorbi si Sus sa vad ce norma mi-a stabilit.

Casa

Caminul meu e spatios, amenajat simplu, fara prea multe decoratiuni. Eu am mai multe case si am incercat ca peste tot unde ajung sa ma simt acasa.

Vicii

Trabucul nu e considerat un viciu. Nu prea am vicii.

Defecte

Am mai putine defecte decat calitati. Cred ca cel mai mare defect al meu este acela de a fi persoana publica. Pierd un pic din farama de intimitate, de libertate in exprimare atunci cand ies in spatiul public. Mi-as dori sa fiu un anonim care sa se strecoare pe strazi, pe terase, fara sa fiu privit, fara sa simt in ceafa respiratia fotografului. Simt acut privirea din spatele meu.

Calitati

Cred ca sunt un specimen bun din rasa barbatilor.

Bani

Nu duc lipsa lor, dar nici nu incremenesc in fata cifrelor. Fac bani cu placere si nu cu disperare.

Casatorie

E o institutie care, in Romania, tine lucrurile sub control. Mi se pare ca societatea noastra e mai asezata si din cauza acestei institutii. Daca s-ar prabusi numarul de casatorii in Romania am asista la o explozie sociala tipica societatilor mai libertine din Occident. Mi-ar fi frica daca maine s-ar desfiinta casatoria in Romania.

Fidelitate

E foarte importanta.

Restaurante preferate

Imi plac restaurantele populare dar, din cand in cand, iesim si la un restaurant de fite. Imi place sa mananc la Intercontinental, la Trattoria, la Casa di David, la restaurantul chinezesc Pekin. Sotia mea nu prea gateste acasa, asa ca mergem cu mare placere la restaurant.

Viitor

Ma vad in Romania, linistit, lucrand in industria Tv si facand film. Ma gandesc serios sa fac filme.

Distractii

Pasnice, putine, dar consistente. Nu prea ma distrez cu altcineva in afara de prietenii mei si de cei din echipa mea. Ori ne distram la un meci de fotbal, ori incingem cate un chef cu muzica de toate felurile. Uneori mai chemam si prieteni care se pricep sa cante.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.