PRM va continua si in aceasta saptamana sa bombardeze Parlamentul cu motiuni simple, urmarind astfel sa taraganeze la nesfarsit revocarea din functii a presedintilor celor doua Camere. Liderul PRM, C.V. Tudor a anuntat ieri ca formatiunea sa va depun
PRM va continua si in aceasta saptamana sa bombardeze Parlamentul cu motiuni simple, urmarind astfel sa taraganeze la nesfarsit revocarea din functii a presedintilor celor doua Camere. Liderul PRM, C.V. Tudor a anuntat ieri ca formatiunea sa va depune o motiune simpla la Camera Deputatilor, care se va numi "Salvati Scoala Romaneasca", iar cea de-a doua la Senat, si se va intitula "Explozia preturilor a devenit insuportabila pentru populatie". Intrebat cate motiuni va mai depune PRM, presedintele PRM a raspuns ca principiul de actiune va fi "saptamana si motiunea", precizand ca sunt destule teme pentru motiuni. La randul sau, PSD a spus insa ca nu va abuza de depunerea de motiuni simple in Parlament, dar a aratat ca, in masura in care exista teme sensibile, acestea vor fi atacate. "Nu vom veni cu o avalansa de motiuni simple, una pe zi, doua la trei zile, numai de dragul de a le prezenta. Daca sunt teme sensibile, si sunt, le vom ataca", a mai spus presedintele PSD. (R.A.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.