Potrivit dr. Laura Pacurariu, seful CTS, refuzul categoric mai ales al patronii italieni a fost explicat de acestia prin faptul ca nu le convine ca angajatii lor sa primeasca doua zile libere de la serviciu, asa cum prevede legea, daca doneaza sange
Potrivit dr. Laura Pacurariu, seful CTS, refuzul categoric mai ales al patronii italieni a fost explicat de acestia prin faptul ca nu le convine ca angajatii lor sa primeasca doua zile libere de la serviciu, asa cum prevede legea, daca doneaza sange.
"Patronii italieni, care conduc societati cu peste o suta de angajati, ne-au spus clar ca nu le convine acest lucru pentru ca angajatii primesc zile libere, iar ei nu-si permit sa intrerupa productia din cauza comenzilor foarte mari. Nici ideea noastra de a veni sa facem recoltari in pauzele de masa nu le-a convenit", a declarat Laura Pacurariu.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.