Pentru cuplul de rezistenta al Teatrului de Revista "Constantin Tanase", Nae Lazarescu si Vasile Muraru, aceasta toamna se anunta a fi una foarte bogata in evenimente artistice. Mai exact, Nae si Vasile vor interpreta rolul detectivilor Mache si Tach
Pentru cuplul de rezistenta al Teatrului de Revista "Constantin Tanase", Nae Lazarescu si Vasile Muraru, aceasta toamna se anunta a fi una foarte bogata in evenimente artistice. Mai exact, Nae si Vasile vor interpreta rolul detectivilor Mache si Tache in serialul "Cuscrele", ce urmeaza a fi difuzat, din luna octombrie, la National TV. Insa cea mai surprinzatoare aparitie va fi debutul faimosului cuplu pe un CD cu muzica lautareasca, pe care se vor regasi hit-urile "Ecaterino, vedea-te-as moarta" si "Ma iubesc femeile" compusa de Iancu Brezeanu.
Si la acest debut, Nae si Vasile se dovedesc a fi originali pentru ca toate aceste piese vor fi orchestrate in maniera disco, house, rap si hip-hop.
Noutatile nu se opresc aici in ceea ce ii priveste pe indragitii comici. In noua stagiune, la "Constantin Tanase", ei vor evolua in premiera "Bufonii regelui".


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.