Catalina Ionescu, alias Jojo, este vocea personajului Viky, o adolescenta independenta si foarte vorbareata, in "Animat Planet"- serialul de parodie animata, difuzat de Antena 1. Vocile personajelor din serial sunt asigurate de membrii grupului Diver
Catalina Ionescu, alias Jojo, este vocea personajului Viky, o adolescenta independenta si foarte vorbareata, in "Animat Planet"- serialul de parodie animata, difuzat de Antena 1. Vocile personajelor din serial sunt asigurate de membrii grupului Divertis. Viky e blonda cu codite, are 16 ani si uita intotdeauna de carte si de invatatura cand vine vorba de moda, muzica, tatuaje si televizor. Tanara nu reprezinta tocmai un model printre adolescenti pentru ca nu are de unde capata deprinderi intelectuale. Ea este fiica lui Manole (voce Florin Constantin) si a Anei Mesteru (voce Silviu Petcu), personajele centrale ale sitcom-ului. Viky, fiica unui zugrav betiv si obez si a unei gospodine care-l idolatrizeaza pe Mircea Radu, are multe frustrari din cauza greutatii dar nu se hotaraste niciodata sa tina regim.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.