Colin Farrell, Lindsay Lohan, Brett Hull si Scissors Sisters sunt protagonistii celei de-a doua editii a emisiunii "Saturday Night Live", difuzata de Pro Cinema, sambata, incepand cu ora 23.00. Colin Farrell, actorul din "Alexander", va participa la
Colin Farrell, Lindsay Lohan, Brett Hull si Scissors Sisters sunt protagonistii celei de-a doua editii a emisiunii "Saturday Night Live", difuzata de Pro Cinema, sambata, incepand cu ora 23.00. Colin Farrell, actorul din "Alexander", va participa la emisiune in calitate de gazda. Actorul va dezvalui in direct cum cucereste el o femeie, principala lui tehnica constand in a o privi insistent, pentru cateva minute. Victima, aleasa "la intamplare" din public este chiar Lindsay Lohan, protagonista comediei "Mean Girls". In plus, "Saturday Night Live" va oferi telespectatorilor momente speciale si mici puneri in scena ce fac aluzii neplacute la sistemul de paza si protectie de pe aeroporturile americane.
De la 23:00, TVR 2 difuzeaza filmul "Inamicul statului", in regia lui Tony Scott. Din distributie fac parte Will Smith, Gene Hackman, Jon Voight, Regina King, Lisa Bonet si Tom Sizemore. Avocatul Robert Clayton Dean (Will Smith) e tanar, e familist convins si dornic de afirmare. O intalnire intamplatoare cu un vechi prieten ii transforma viata in iad. Identitatea ii este furata de un sef al Agentiei nationale de Securitate, Thomas Brian Reynolds (John Voight) care vrea sa se foloseasca de el pentru a musamaliza o crima la nivel inalt. Singurul om care-l poate ajuta sa-si dovedeasca nevinovatia e un personaj misterios, fost agent al securitatii, cunoscut sub numele Brill (Gene Hackman).
De la 22.30, duminica HBO difuzeaza episodul 2 al serialului "Deadwood" - Ape Adanci. In acest episod, Calamity Jane acorda o atentie speciala protectiei micutei Metz, a carei viata e amenintata de Swearengen. Cum Wild Bill Hickok nu e prea dornic sa sape dupa aur, partenerul sau Charlie Utter reuseste sa salveze aparentele, jucand carti cu proprietarul Salonului nr. 10, pentru a-l asigura ca Wild Bill are o sursa stabila de venit. In acest timp, Swearengen se enerveaza pe agentii lui de drum pentru atacul neautorizat asupra familiei Metz. Bullock si Star negociaza cu Swearengen cumpararea unui loc pentru vanzarea de arme si unelte, dar nu ajung la nici o intelegere. Brom Garret nu gaseste aur in zona achizitionata de el. Asa descopera ca a fost pacalit si se gandeste sa-l angajeze pe Hickok sa-i recupereze banii de la Swearengen. Cum conflictele incep sa se intensifice, Swearengen il insarcineaza pe Mason sa-l omoare pe Hickok.
De la 23.00, TVR 2 difuzeaza filmul Fortareata, in regia lui Michael Bay. Din distributie fac parte Sean Connery, Nicolas Cage, Ed Harris, John Spencer, David Morse, William Forsythe, Michael Biehn, Vanessa Marcil si John C. McGinley si James Caviezel. Generalul de brigada Francis Hummel, un erou cu pieptul plin de decoratii, a trimis ani de zile petitii guvernului Statelor Unite pentru a-l determina sa-i onoreze pe cei care si-au pierdut viata servindu-si tara in misiuni secrete si pentru a oferi familiilor lor aceleasi beneficii ca in cazul rudelor veteranilor de razboi.
Acum e furios si hotarat sa-si faca singur dreptate. Hummel si trupa sa de comando pun mana pe inchisoarea Alcatraz, luand ostatici un grup de turisti. Daca cerintele lor nu sunt imediat respectate, Hummel intentioneaza sa lanseze asupra orasului San Francisco rachete incarcate cu un gaz letal.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.