Un botosanean s-a ales cu dosar penal, dupa ce politistii au descoperit ca plantase canabis pe o suprafata de 0,24 hectare. Desi Mihai T., in varsta de 63 de ani, a marturisit ca nu intentiona sa se drogheze, ci doar sa confectioneze un gard din tulp
Un botosanean s-a ales cu dosar penal, dupa ce politistii au descoperit ca plantase canabis pe o suprafata de 0,24 hectare. Desi Mihai T., in varsta de 63 de ani, a marturisit ca nu intentiona sa se drogheze, ci doar sa confectioneze un gard din tulpinile plantelor, oamenii legii l-au acuzat de cultivare de droguri de risc fara drept, urmand ca dosarul sa fie instrumentat de procurori. Politistii de frontiera au intocmit in acest caz lucrare penala pe numele cetateanului din Radauti, la locuinta caruia a fost depistata o cultura de plante de canabis. In urma expertizelor realizate prin intermediul Laboratorului de specialitate din cadrul Biroului de Combatere a Crimei Organizate si Antidrog Iasi, s-a stabilit ca este vorba despre droguri autentice, fapt pentru care au fost demarate cercetarile. In timpul anchetei, pensionarul a declarat ca nu avea intentia de a folosi semintele plantelor cultivate, ci doar tulpinile, pentru construirea unui gard de imprejmuire a casei. El a mai spus ca nu stia faptul ca pentru o astfel de cultura era nevoie de autorizatii speciale.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.