Florin Piersic a fost si a ramas omul-spectacol. Raspunde la orice intrebare cu o sinceritate dezarmanta, nu-si alege vorbele si nu se ascunde in spatele lor. Nu uita niciodata sa-si inconjoare cu dragoste colegii, pentru ca, dupa cum spune: "Priete

Florin Piersic a fost si a ramas omul-spectacol. Raspunde la orice intrebare cu o sinceritate dezarmanta, nu-si alege vorbele si nu se ascunde in spatele lor. Nu uita niciodata sa-si inconjoare cu dragoste colegii, pentru ca, dupa cum spune: "Prietenia este mult mai pretioasa decat un inger". Pentru el nu exista competitie sau rivalitate... Cu umorul sau savuros, Margelatu strabate deceniile, aduce trecutul in prezent si il trezeste la viata.

- Cum ati ajuns sa jucati intr-o telenovela?

- Am filmat pentru ca am fost platit. Eu sunt un actor societar al Teatrului National, dar pensionar. Si pentru ca nu am o pensie formidabila, ma mai plimb pe ici si colo. Nu cred ca este o rusine. Am o munca de reprezentare si mai cheltuiesc cu una, cu alta, printre altele fac fotografii, pentru ca nu pot sa dau autografe pe bilete de tramvai sau pe hartii.
Eu nu am jucat niciodata intr-o telenovela. Nu m-am uitat niciodata la o productie de acest gen si nu din invidie, ci pentru ca nu am timp. Eu vreau sa scriu o carte pentru care care am inceput sa ma documentez. In acest volum, care se cheama "Fereastra sufletului meu este deschisa", eu nu detin un rol principal. Nu vreau sa dau nici date, nici ani, nici roluri, vreau doar sa vorbesc despre cele peste 1.000 de persoane care m-au marcat, in sens pozitiv sau negativ, in aceasta viata.

- Viata dumneavoastra ar putea fi subiectul unei telenovele?

- Viata mea e cea mai faina telenovela pe care as putea sa o scriu, insa nu s-a gandit nimeni sa faca un film despre Florin Piersic.

- Vorbiti-ne putin despre personajul pe care il interpretati in serial.

- La telenovela "Lacrimi de iubire" nu am filmat decat trei zile. Eu nu joc rolul unui macho, ci al unui barbat de 70 de ani care divorteaza si se recasatoreste cu o alta femeie, dupa ce sotia il insala cu Cotimanis.

- Daca ati fi fost mai tinar, ati fi ratat-o pe Nicoleta Luciu?

- Eu n-as rata nici o femeie. Nicoleta apare in serial, dar nu alaturi de mine. Partenera mea este Elvira Deatcu.

- De ce iubiti femeile?

- Pentru ca nu iubesc barbatii. Mie femeile mi-au fost intotdeauna dragi si chiar mi-a venit sa rad cand am citit intr-o publicatie ca eu, care am aproape 70 de ani, cand am facut telenovela asta i-am facut curte fetei mele din film. Eu eram dragut si incercam sa stabilesc o relatie tata-fiica.
In general, imi place ca o femeie sa aiba sarm, sa aiba ceva, sa fie isteata si sa simt ca ma iubeste pe mine, nu pe actorul Florin Piersic.

- Ati suferit din dragoste?

- Tot timpul.

- Ce apreciati mai mult, femeile, arta sau chefurile?

- Chefurile in nici un caz.

- Veti mai reveni pe o scena de teatru?

- Am revenit. Joc la Cluj intr-o piesa care se numeste "Logodnicele aterizeaza la Paris" si deja am facut doua stagiuni cu sali arhipline si doua turnee in Germania. In Bucuresti, astept o propunere de la Teatrul National, iar pe 13 octombrie va invit la premiera filmului "Fix alert" in care interpret, regizor si scenarist este Florinel Piersic Jr.

"Margelatu", imaginea unui centru de slabit si tratamente pentru piele

Situat in zona rezidentiala a Capitalei, centrul este deschis tuturor persoanelor care vor sa urmeze o dieta controlata si sa scape de epilarea cu ceara, de tatuaje, de acnee si de alte probleme ale pielii.
Piersic spune ca aceasta campanie il va ajuta sa-si implineasca un vis, acela de a mai da jos 20 de kilograme.
Eroul filmelor cu haiduci nu este la prima abatere de acest gen. In urma cu cativa ani, el a incasat 1.000 de dolari, dupa ce a facut reclama unei cunoscute marci de bere.
Intrebat ce suma a incasat pentru a fi imaginea centrului Harmony, Piersic ne-a spus: "Am venit la acest centru din placere. Eu joc in teatru sau unde sunt chemat, dar niciodata nu am spus: Vin, dar imi dai 10 milioane. Sunt actor si nu urc pe scena ca sa fac socoteli cu publicul. Sigur, intr-o buna zi, daca ii merge treaba, dr. Abramivich o sa-mi arunce un sandvis, cum mi-a aruncat ala din sala de la <>, cand am zis ca imi e foame.
In urma cu un an si jumatate m-a vizitat o doamna care mi-a spus ca e reprezentanta marcii Viagra din Bruxelles si ca m-ar dori intr-un spot publicitar. Eu nu am acceptat, dar Florinel a fost foarte incantat si a vrut sa o faca el. Dupa ce i-am dat numarul de telefon, l-am intrebat : <>. Si mi-a spus : <>".
Pe de alta parte, Piersic sustine ca nu si-a epilat niciodata vreo parte a corpului. "Eu nu stiu cum sa-mi pun par pe corp, nu sa-l dau jos. Se zice ca astia care au par pe corp sunt virili. Eu spun ca sunt destul de <> si fara."


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.