Il stiti din "Marile Sperante", unde a jucat alaturi de Gwyneth Paltrow, sau din "Gattaca", cand s-a indragostit de colega sa de platou, Uma Thurman. Este Ethan Hawke si vine la Bucuresti pentru a sustine un program de combatere a saraciei, condus de
Il stiti din "Marile Sperante", unde a jucat alaturi de Gwyneth Paltrow, sau din "Gattaca", cand s-a indragostit de colega sa de platou, Uma Thurman. Este Ethan Hawke si vine la Bucuresti pentru a sustine un program de combatere a saraciei, condus de mama sa, Leslie. Evenimentul principal, Halloween Charity Ball, organizat de Ovidiu Rom, va avea loc pe 29 octombrie, in imensa "Sala a Unirii" de la Palatul Parlamentului.
Acest bal va aduce impreuna 500 de oameni de afaceri, atat din Romania, cat si din strainatate, reprezentanti ai Guvernului si investitori straini. Alaturi de Ethan, vor lua parte la eveniment si Loredana, Andreea Esca si Teo Trandafir. Comitetul onorific de organizare a balului este format din unele dintre cele mai distinse femei din Romania, printre care se afla Mioara Mantale, Ioana Tariceanu, Cristina Copos si Mihaela Geoana.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.