apucat sa manance tort cu frisca adus de la o firma. "Eu am mancat numai tort si am ajuns la spital. Cand am taiat feliile de tort sa servim la masa, am gustat dintr-o bucata. Dupa cateva ore, a inceput sa mi se faca rau si am ajuns la spital", decla
apucat sa manance tort cu frisca adus de la o firma. "Eu am mancat numai tort si am ajuns la spital. Cand am taiat feliile de tort sa servim la masa, am gustat dintr-o bucata. Dupa cateva ore, a inceput sa mi se faca rau si am ajuns la spital", declara de pe patul de spital Iulian Ionica. Alte persoane nu au fost la nunta, dar au mancat tort adus de invitati. Un student de 23 de ani, Esu Daniel, a mancat tort acasa, adus de mama lui si a ajuns la spital in stare grava. "Nici nu pot sa ma ridic din pat, am ameteli, vomit intruna si nu am mancat decat o jumatate de felie de tort", se plange tanarul. Medicii asteapta in contiunare ca numarul pacientilor sa creasca, deoarece la nunta au fost peste 100 de invitati.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.