Camera de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti (CCIB) organizeaza o noua editie a Topului Firmelor din sectoarele bucurestene, manifestare care evidentiaza societatile comerciale performante. Potrivit CCIB, aceste topuri nu sunt ierarhii unic
Camera de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti (CCIB) organizeaza o noua editie a Topului Firmelor din sectoarele bucurestene, manifestare care evidentiaza societatile comerciale performante. Potrivit CCIB, aceste topuri nu sunt ierarhii unicriteriale ale societatilor comerciale, ci opereaza cu un indicator agregat care le permite sa ia in considerare o serie de aspecte importante ale vietii economice, cum ar fi etica in afaceri si concurenta loiala. Nu au fost acceptate in top nici societatile comerciale care au restante la bugetele publice, nici cele care au o rata a profitului mai mica de unu la suta sau mai mare de 60 la suta. De asemenea, avand in vedere importanta calitatii si a unui management modern, firmele care pot dovedi printr-un certificat emis de un organism recunoscut ca aplica sisteme de calitate si management beneficiaza de un bonus de 10 la suta. Din totalul de 100.618 firme care au depus bilantul contabil pe anul 2004, numai 10.174 au indeplinit conditiile cumulate de eligibilitate.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.