De anul viitor indemnizatia lunara acordata mamelor pentru cresterea copilului va fi de opt milioane. Insa de acesti bani vor beneficia doar mamele salariate, care au contribuit la asigurarile sociale, a confirmat ministrul Muncii, Gheorghe Barbu. Pr
De anul viitor indemnizatia lunara acordata mamelor pentru cresterea copilului va fi de opt milioane. Insa de acesti bani vor beneficia doar mamele salariate, care au contribuit la asigurarile sociale, a confirmat ministrul Muncii, Gheorghe Barbu. Presedintele BNS, Matei Bratianu, considera aceasta masura o discriminare.
"Din punctul de vedere al majoritatii mamelor care au salariul undeva la nivelul salariului mediu din tarile europene, aceasta masura nu este nici foarte buna, nici foarte rea, fiindca pentru mamele care au salarii peste 10 milioane lei aceasta este o nedreptate. Consider ca se face o discriminare", declara Bratianu.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.