Desi liderii UDMR si PC declarasera ca secretarii lor de stat nu vor fi afectati de anuntata remaniere, premierul Calin Popescu Tariceanu a declarat ieri ca remanierea esalonului doi din ministere va afecta reprezentanti din toate partidele coalitiei
Desi liderii UDMR si PC declarasera ca secretarii lor de stat nu vor fi afectati de anuntata remaniere, premierul Calin Popescu Tariceanu a declarat ieri ca remanierea esalonului doi din ministere va afecta reprezentanti din toate partidele coalitiei.
Conform premierului, PNL va avea patru secretari inlocuiti din patru ministere. Tariceanu nu a fost foarte darnic cu informatiile privind "remanierea mica", insa a precizat ca in Ministerul Economiei si Comertului vor fi inlocuiti cinci secretari de stat din sase, iar unul din cei ce ii vor inlocui este Claudiu Doltu, in acest moment subsecretar de stat in Ministerul de Externe.
Primul-ministru a confirmat si faptul ca prefectul de Vaslui, Paul Toderica, va fi inlocuit si a adaugat ca acesta nu va ramane singurul, pentru ca Executivul va analiza si alte schimbari de prefecti din alte judete.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.