vorbe in limba engleza, a creat confuzie in randul oficialilor norvegieni, mai ales ca singurul mod de comunicare au fost mimica fetei si agitarea mainilor. Apoi, dupa ce nordicii au permis accesul pe gazon, a dat buluc fara nici un sens si clica de
vorbe in limba engleza, a creat confuzie in randul oficialilor norvegieni, mai ales ca singurul mod de comunicare au fost mimica fetei si agitarea mainilor. Apoi, dupa ce nordicii au permis accesul pe gazon, a dat buluc fara nici un sens si clica de nepoti ai lui Becali, care au confiscat doua mingi si au incins o miuta chiar in timpul antrenamentului Stelei. Primii care au inspectat gazonul de pe "Ullevaal" au fost jucatorii. Paraschiv, Ogararu si Oprita au apreciat ca stadionul este colorat in rosu si albastru, dar s-au aratat dezamagiti de starea gazonului: "Pur si simplu nu are suficienta iarba pe el, e rigid, n-ai pe ce calca", s-a vaitat Paraschiv. Cel mai interesant moment s-a petrecut insa in timp ce jucatorii se uitau in vitrinele clubului Valerenga, in oglinda carora se rasfatau tricouri-suvenir, de la diferite partide ale nationalei Norvegiei. Spre surprinderea lui Radoi, erau si doua tricouri ale nationalei Romaniei. Primul era al lui Laurentiu Rosu, ce data din 19 august 1998, Norvegia - Romania 0-0, iar al doilea era al lui Ionel Ganea, din 11 iunie 2003, Norvegia - Romania 1-1. "Ia uite, ba, tricoul lui Rosu, ce-o cauta pe aici?", s-a mirat Radoi, dupa care a zabovit pret de un minut in dreptul vitrinei, cufundat intr-o liniste totala. "Lasa-l ma, se se uite macar, daca tot nu mai poate ajunge acolo", au glumit coechipierii sai.

Soc! Steaua nu are jucatori!

Oleg Protasov n-are prea multe variante pentru partida cu Valerenga, mai ales ca lipsesc si Lovin, si Dica, suspendati. Dupa antrenamentul oficial, "secundul" stefan Stoica, de altfel cel care conduce de fapt pregatirile la Steaua, era destul de sceptic cu privire la alinierea primului "unsprezece". "N-ai ce sa faci, ca n-ai jucatori. il bag pe Goian langa Ghionea, il urc pe Radoi la mijloc, in locul lui Lovin, Oprita si Iacob in atac - si asta este. Mai grav este altceva", s-a plans "secundul", ca si cand chiar el decidea tot la echipa. "Radoi e putin accidentat si daca, Doamne fereste!, se loveste - la revedere! N-am pe cine sa mai bag in locul lui. Steaua s-a prezentat la Oslo fara mijlocasi centrali. Pentru ca n-are. L-am luat pe Baciu doar asa, sa joace vreo zece minute daca se rupe Radoi, pentru ca nici ala nu poate evolua, fiind accidentat. De fapt, Baciu trebuia sa ramana acasa", a dezvaluit Stoica.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.