sexual, unde exista doua aspecte: fie ejaculare precoce, fie intarziata, iar cantitatea lichidului spermatic se diminueaza. Iata ce produse naturale pot ajuta in prostatita:
* Reduct P - protejeaza functia prostatica, reduce manifestarile in
sexual, unde exista doua aspecte: fie ejaculare precoce, fie intarziata, iar cantitatea lichidului spermatic se diminueaza. Iata ce produse naturale pot ajuta in prostatita:
* Reduct P - protejeaza functia prostatica, reduce manifestarile in urma cresterii in volum a prostatei, imbunatateste performantele sexuale. Prezentare: flacon cu 30 de capsule. Administrare: o capsula de 3 ori/zi. Pret: 20 lei.
* Prostarem Remedia - amelioreaza tulburarile de functionare ale prostatei, util in urinari frecvente, in marirea in volum a prostatei, in flux urinar scazut, in mictiuni incomplete. Prezentare: flacon cu 30 de comprimate. Administrare: 1 comprimat/zi, timp de 6 luni. Pret: 28 lei.
* Hyper Pros - util in prostatita si in adenom de prostata, in infectii acute si cronice ale prostatei cu diversi germeni bacterieni. E bine sa se instituie anumite privatiuni in regimul alimentar la alcool, cafea, ceai negru chinezesc, sare. Prezentare: flacon cu 60 de capsule. Administrare: 1-2 capsule de 3 ori/zi, in cure de 20 de zile pe luna. Pret: 10 lei.
* Prostasan - asigura sanatatea aparatului genito-urinar la barbati si buna functionare a prostatei, inlatura disconfortul ce insoteste aceasta afectiune si imbunatateste viata sexuala. Prezentare: flacon cu 30 de comprimate. Administrare: un comprimat/zi. Pret: 32 lei.
* Ghimpe Bio Cura Line - util in hipotiroidism, in adenomul de prostata, prostatite, cistopielite, litiaza renala. in timpul tratamentului sunt contraindicate condimentele si bauturile alcoolice. Prezentare: flacon cu 30 de capsule. Administrare: 2-4 capsule de 3 ori/zi. Pret: 6 lei.
* Prost Erbe Esi - ajuta la buna functionare a prostatei, util in hipertrofie de prostata ce aduce cu sine tulburari de mictiune. Prezentare: cutie cu 60 de capsule. Administrare: doua capsule/zi. Pret: 30 lei.
* Sabalit - amelioreaza simptomatologia in prostatite acute sau cronice si in hipertrofia de prostata, cu greutate de a urina si in paralizie a sfincterului vezical. Prezentare: flacon cu 120 ml. Administrare: 2 ml, de 2 ori/zi (dimineata si seara, inainte de masa). Pret: 18 lei.
* Ceaiul V Fares - ceai util impotriva imbolnavirii prostatei si a vezicii, recomandat in hipertrofia de prostata, cistita, pielita, nefrita. Prezentare: punguta cu 50 g planta maruntita. Administrare: doua cani de infuzie/zi. Pret: 4 lei.
* Ulei de pin Fares - bun pentru cistite, nefrite, pielite, prostatite.
Prezentare: flacon cu 10 ml. Administrare: bai, inhalatii, aromaterapie. Pret: 3,5 lei. Produsele se gasesc in magazinele din str. Baia de Fier nr. 5 (din str. Sf. Vineri, tramvaie: 16, 40, 5, 14), din str. Matei Voievod 135, strada de la intersectia Vatra Luminoasa cu sos. M. Bravu si din str. Traian nr. 118. in septembrie, cititorii ziarului Libertatea care se prezinta la magazinul din str. Traian nr. 118 cu un exemplar la zi al ziarului, primesc consultanta gratuita. Pentru programari, sunati la numarul de telefon 327.23.74.

Tratamente populare

* cura cu cruditati: doua zile/ saptamana
* cura cu ceapa
* cura cu pere
* cura cu seminte de dovleac (neprajite): 100-200 g zilnic, 21 zile/luna
* cura cu suc de orz verde
* cura cu polen
* cura cu propolis
* bai de sezut cu coada calului, cate 30 de minute, de 3 ori/saptamana
* cataplasma cu bitter suedez pe abdomenul inferior
* cataplasma cu argila pe abdomenul inferior
* cataplasma cu frunze de varza.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.