meciuri ii pune sub semnul competitiei pe Ionut Iftimoaie, care va intalni vedeta K1, titanicul Alexander Ustinov (neinvins din iunie 2003, cand a pierdut in fata lui Alexei Ignasov) si pe Daniel Ghita, ce se va lupta tot cu un greu al genului, belgi
meciuri ii pune sub semnul competitiei pe Ionut Iftimoaie, care va intalni vedeta K1, titanicul Alexander Ustinov (neinvins din iunie 2003, cand a pierdut in fata lui Alexei Ignasov) si pe Daniel Ghita, ce se va lupta tot cu un greu al genului, belgianul Brecht Wallis (campion K1 Scandinavia).
De asemenea, Aurel Bococi il va intalni pe croatul Josip Bodrozic. Una din marile surprize ale serii este stefan Dediu, luptatorul ce semneaza reintoarcerea in acest circuit competitional a clubului din care face parte, Steaua Wu-shu.
El va fi sustinut din tribuna de colegul sau Catalin Zmarandescu, care se afla in refacere in urma unei accidentari suferite in urma unui meci pe care l-a castigat in Ungaria. (Florian Gheorghe)


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.