Alina Stancu, realizatorul si prezentatorul emisiunii "Ne priveste", care se difuzeaza pe B1TV, de luni pana joi, orele 16.30-15.50, va pleca in Statele Unite cu o bursa acordata de Fundatia Freedom House. Alina este unul dintre castigatorii Burselor
Alina Stancu, realizatorul si prezentatorul emisiunii "Ne priveste", care se difuzeaza pe B1TV, de luni pana joi, orele 16.30-15.50, va pleca in Statele Unite cu o bursa acordata de Fundatia Freedom House. Alina este unul dintre castigatorii Burselor JTI pentru tineri jurnalisti romani specializati in problematica economica, politica sau sociala. Programul finantat de JTI Romania consta in stagii de pregatire avansata cu o durata de opt saptamani, in cadrul unor institutii de presa din Statele Unite ale Americii. Vedeta B1TV, va pleca din tara vineri 23 septembrie impreuna cu jurnalistii Melania Medeleanu, Daniel Ovidiu Popica si Dan Tapalaga, care au castigat de asemenea bursele si vor lucra in cadrul unor prestigioase organizatii de presa americane. Pentru sesiunea din toamna acestui an s-au inscris aproximativ 30 de jurnalisti din toata tara. Selectia s-a facut pe baza aplicatiei, a unui interviu si a portofoliului fiecarui candidat. Criteriile de selectie au vizat potentialul candidatilor si impactul pe termen lung asupra dezvoltarii mass media romanesti. Au contat, de asemenea, gradul de cunoastere a limbii engleze, experienta si profesionalismul candidatilor.
Emisiunea "Ne priveste" va lua o pauza de doua luni, timp in care Alina va profita la maximum de "experienta vietii ei" asa cum afirma cu mandrie realizatoarea talk-show-ului.
Tanara jurnalista spera doar ca experienta americana sa nu ii dezvaluie o diferenta atat de mare intre presa din Statele Unite si cea din Romania, incat sa renunte la jurnalism, profesie pe care o practica cu pasiune.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.