pentru noi. Peste tot intalnesti oameni destinsi care merg calmi spre locurile de munca. Masinile nu impanzesc centrul orasului, iar pe trotuare, atatea cate exista, putinii pietoni isi vad de drumul lor. Imaginea Rotterdamului este data de domnii
pentru noi. Peste tot intalnesti oameni destinsi care merg calmi spre locurile de munca. Masinile nu impanzesc centrul orasului, iar pe trotuare, atatea cate exista, putinii pietoni isi vad de drumul lor.
Imaginea Rotterdamului este data de domnii imbracati elegant, care vorbesc la telefonul mobil calarind cu nonsalanta biciclete de mana a doua in Romania.
Cand vine vorba de fotbal, olandezii isi pastreaza calmul. Meciul Ajax-ului de la Praga a fost practic ignorat de local-nici, in timp ce meciul cu Rapidul a starnit totusi un interes cat de cat mai mare, asta doar in conditiile in care partida s-a jucat cu portile inchise. Este de inteles, daca ne gandim ca multi dintre locuitorii urbei habar nu aveau de meciul de ieri si de faptul ca partida se va disputa fara spectatori.
Consemnati la hotel. in ceea ce-i priveste pe rapidisti, acestia s-au relaxat ieri dimineata cu un antrenament usor, efectuat pe terenul de langa hotelul Carlton. Vremea ploioasa s-a pliat perfect cu moralul jucatorilor, ultimele evenimente petrecute in cadrul echipei avand darul de a bulversa complet echipa giulesteana. Dupa terminarea sedintei de pregatire si dupa masa, "feroviarii" au fost trimisi la odihna, conducatorii formatiei bucurestene luand decizia de a taia din program obisnuita plimbare prin oras. Motivul este lesne de inteles, dupa escapada nocturna a celor trei fotbalisti pedesiti.
Dinu Vama tulbura apele. Dezvaluirile mai mult sau mai putin voite ale lui Viorel Hizo, care pretinde ca ar fi fost contactat de George Copos sa preia Rapidul, au ridicat din nou semne de intrebare in privinta viitorului lui Razvan Lucescu pe banca tehnica.
De la Rotterdam, replica presedintelui Dinu Gheorghe cu privire la acest aspect a fost una acida. "Eu cred ca cel mai bine pentru aceasta echipa este instalarea cuplului de antrenori Viorel Hizo - Mircea Rednic. Asa, nu ar mai exista discutii si ar avea si Rapidul continuitate. Pentru ca, pana acum, cand venea unul pleca celalalt si invers. Existenta acestui cuplu ar asigura prezenta macar a unuia dintre ei mereu langa echipa", a declarat ironic Vama, care va fi probabil debarcat din functie la intoarcerea din Olanda.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.