nostru in perioada 17 iunie-14 iulie 2005. in varsta de 78 de ani, Ion Androne (foto) este abonat la Libertatea de trei ani. "Cand m-au sunat de la ziar ca sa-mi spuna ca sunt marele castigator, nu mi-a venit sa cred. Am raspuns: domnule, nu glumi
nostru in perioada 17 iunie-14 iulie 2005.
in varsta de 78 de ani, Ion Androne (foto) este abonat la Libertatea de trei ani. "Cand m-au sunat de la ziar ca sa-mi spuna ca sunt marele castigator, nu mi-a venit sa cred. Am raspuns: domnule, nu glumi cu mine, ca eu sunt cardiac", isi aminteste castigatorul. A dat fuga la posta sa-si ridice ziarul si abia cand si-a vazut numele scris negru pe alb a inteles ca nu era vorba despre o farsa.
Vestea s-a raspandit repede si, in scurt timp, Libertatea s-a epuizat de la toate chioscurile de ziare din oras. Dar cea mai mare bucurie a lui nea Ion este ca acum va putea sa-si opereze cataracta care il chinuie de cativa ani buni. "Am o pensie de 171 de lei noi pe luna. Am tot incercat sa obtin un imprumut, dar mi-au spus ca sunt prea batran. Acum am sa vand masina ca sa fac rost de banii necesari pentru operatie. Dumnezeu m-a ajutat."


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.