Potrivit datelor publicate la Beijing de Biroul national de statistica, China, deja al doilea consumator de titei din lume, cu un apetit in crestere de resurse energetice pentru mentinerea ritmului inalt de crestere economica, a investit in primele
Potrivit datelor publicate la Beijing de Biroul national de statistica, China, deja al doilea consumator de titei din lume, cu un apetit in crestere de resurse energetice pentru mentinerea ritmului inalt de crestere economica, a investit in primele opt luni ale acestui an 54,6 miliarde yuani (6, 75 miliarde dolari) in industria carbunelui, cu 82 la suta mai mult decat in perioada similara a anului 2004, si 77 miliarde yuani (9,52 miliarde dolari) in extractia de petrol si gaze naturale. De asemenea, investitiile in sectoarele electricitate, gaze naturale si apa au crescut in primele opt luni ale acestui an cu 35 la suta, respectiv pana la 399 miliarde de yuani. In aceeasi perioada, China a investit 50,4 miliarde yuani in caile ferate.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.