saptamani in Norvegia. Ca tara, este superba. Munti, paduri, lacuri. E ceva de vis", isi incepe povestea Cursaru. "si oamenii de acolo sunt extraordinari. Mi-a placut mult cum am fost primit, pentru ca nici un moment nu m-am simtit ca un strain". in
saptamani in Norvegia. Ca tara, este superba. Munti, paduri, lacuri. E ceva de vis", isi incepe povestea Cursaru. "si oamenii de acolo sunt extraordinari. Mi-a placut mult cum am fost primit, pentru ca nici un moment nu m-am simtit ca un strain". in cele doua saptamani petrecute in tara nordica, Catalin ajunsese sa fie cunoscut de iubitorii fotbalului norvegian. "Pun baza pe forta jucatorii lor, au niste fizicuri impresionante. Dar nici eu nu eram chiar firav, asa ca am facut fata cu brio la teste. Am inceput sa fiu cunoscut, ma oprea lumea pe strada pentru a vorbi cu mine", spune Catalin, care incearca sa gaseasca si o explicatie pentru ratarea transferului: "Probabil ca echipa mea, FCM Bacau, a cerut prea multi bani si totul a cazut".

"Steaua trebuie sa-i ameteasca cu jocul de pase"

Vestea ratarii transferului s-a raspandit prin vechiul oras norvegian. "Colegii mi-au spus in vestiar un fapt mai putin obisnuit. Am inteles ca suporterii s-au apucat sa faca cheta ca sa ajute clubul pentru achizitionarea mea. A fost emotionant, si cu atat mai mult ma doare ca n-am reusit sa raman acolo". Cursaru isi mai aminteste si de viata scumpa din Norvegia: "stiu ca am dat pe o pizza in jur de un milion de lei in banii nostri". Sfaturi pentru Steaua? "Sa nu intre in contre cu norvegienii, pentru ca sunt masivi si puternici. Sa puna mingea jos si sa-i ameteasca prin jocul de pase".


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.