se va arata negru pe alb cat cheltuie statul cu ei. "Va exista o reforma in acest sens la nivelul spitalelor. La externare, pacientul va primi o fisa pe care va fi scris tratamentul pe care l-a primit, dar si cat costa toate serviciile medicale de ca
se va arata negru pe alb cat cheltuie statul cu ei. "Va exista o reforma in acest sens la nivelul spitalelor. La externare, pacientul va primi o fisa pe care va fi scris tratamentul pe care l-a primit, dar si cat costa toate serviciile medicale de care a beneficiat, inclusiv medicatia", a declarat ieri dr. Vlad Iliescu, secretar de stat in Ministerul Sanatatii.
O alta masura va fi aceea de afisare a tuturor bugetelor spitalelor pe site-uri, ca sa se vada ce bani exista si pe ce se cheltuiesc. Noua reforma a sistemului sanitar este sustinuta, spun cei de la Ministerul Sanatatii, atat de Guvern, dar si de specialistii Organizatiei Mondiale a Sanatatii, care s-au reunit in aceste zile la Bucuresti pentru a discuta problemele pe intreaga regiune europeana. Cele mai abordate subiecte au fost cele legate de sanatatea copiilor si adolescentilor, cele produse de alcoolism si mai ales problemele pe care le-ar ridica declansarea unei pandemii de gripa.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.