care ar fi furnizat PNA "povesti" nefundamentate - au starnit reactia ministrului de interne Vasile Blaga (foto). Oficialul a iesit in apararea serviciului secret din subordinea lui, sustinand ca DGIPI a transmis absolut toate informatiile pentru P
care ar fi furnizat PNA "povesti" nefundamentate - au starnit reactia ministrului de interne Vasile Blaga (foto). Oficialul a iesit in apararea serviciului secret din subordinea lui, sustinand ca DGIPI a transmis absolut toate informatiile pentru PNA. "in plus, seful PNA are in subordine, detasati pe 6 ani de zile, politisti care au in sarcina inclusiv culegerea si prelucrarea de informatii. Eu cred ca nu este un inceput bun. De ce? Pentru ca daca vii la conducerea unei asemenea institutii si incepi cu lamentari e clar c-or sa fie probleme. Am vazut ce-a declarat si, va spun drept, m-am ingrozit!", ne-a declarat ministrul.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.