UDMR - nu sunt in stare sa-si autoimpuna o comportare politica disciplinata. S-a vazut asta si ieri, la votul din Camera Deputatilor, cand, din cauza absentei in masa a reprezentantilor coalitiei, PSD si PRM, in frunte cu Nastase, si-au impus punctul
UDMR - nu sunt in stare sa-si autoimpuna o comportare politica disciplinata. S-a vazut asta si ieri, la votul din Camera Deputatilor, cand, din cauza absentei in masa a reprezentantilor coalitiei, PSD si PRM, in frunte cu Nastase, si-au impus punctul de vedere retrimitand la Comisia juridica raportul privind modificarile la regulament.
Explicatia perdantilor a fost de-a dreptul halucinanta: liberalul Crin Antonescu a justificat absenta colegilor prin "circulatia foarte dificila de la acea ora, din Capitala!". Adica, va dati seama?!, in timp ce alesii PD si PNL se luptau, in niste Dacii harbuite, cu intersectiile sufocante din centrul Bucurestiului, ceilalti - de la PSD si PRM - sosisera la tanc imbarcati in... elicoptere. Hai sa fim seriosi! si unii, si ceilalti beneficiaza de aceleasi mijloace de transport. Doar ca pentru unii motivatia este mai mare decat pentru ceilalti.
Pana la urma, avea dreptate presedintele Basescu in privinta anticipatelor. Ce nu spune el insa cu voce tare este motivul acestei initiative politice. Nu trebuie sa mergem iar la vot pentru ca Opozitia poate bloca orice initiativa a Puterii, ci pentru a-i da acesteia din urma suficiente fotolii in Parlament, in asa fel incat sa nu mai aiba importanta numarul chiulangiilor! Pentru un asemenea motiv nu merita stricata o duminica a unui intreg popor, fie ea si doar una singura!


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.