Zece atentate sinucigase au fost comise ieri la Bagdad, primul si cel mai sangeros inregistrandu-se intr-un cartier siit si soldandu-se cu 80 de morti si 162 de raniti. Un alt atac sinucigas a vizat un convoi al armatei irakiene in cartierul Shoola,
Zece atentate sinucigase au fost comise ieri la Bagdad, primul si cel mai sangeros inregistrandu-se intr-un cartier siit si soldandu-se cu 80 de morti si 162 de raniti. Un alt atac sinucigas a vizat un convoi al armatei irakiene in cartierul Shoola, patru civili fiind ucisi si alti 22 raniti. Un atentat comis in cartierul Hurriya, unde trei militari irakieni si trei civili au fost raniti, in timp ce un convoi militar american a fost atacat pe o sosea din Capitala. In Adhamiyah, cartier sunnit, a fost comis un atac soldat cu patru raniti, iar in tiruri precedente doi politisti au fost ucisi. In apropierea fostului aeroport Muthanna a fost comis un atac soldat cu ranirea a 19 civili, in timp ce alt atentat a vizat piata Jama. Un atac comis la o benzinarie din Amiriyah impotriva unui convoi american s-a soldat cu ranirea unui militar, iar politistii care se indreptau catre locul atacului au fost tinta unui alt atentat sinucigas.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.