Prodplast

Actiunile Prodplast Bucuresti (PPL) au fost reluate la tranzactionare in sedinta de ieri a Bursei de Valori Bucuresti. Actiunile PPL au fost oprite de la tranzactionare pentru a permite operarea in Registrul actionarilor soci

Prodplast

Actiunile Prodplast Bucuresti (PPL) au fost reluate la tranzactionare in sedinta de ieri a Bursei de Valori Bucuresti. Actiunile PPL au fost oprite de la tranzactionare pentru a permite operarea in Registrul actionarilor societatii a operatiunilor de capital aprobate in AGEA la data de 16.08.2005, cand s-a decis majorarea valorii nominale a actiunilor de la 8,5 RON la 17,00 RON pe actiune, si divizarea valorii nominale de la 17,00 RON la 1,00 RON concomitent cu cresterea numarului de actiuni al companiei. Urmare a acestor decizii, capitalul social al companiei este de 11.656.356,00 RON, divizat in 11.656.356 de actiuni. La inchiderea sedintei de ieri, actiunile PPL erau cotate la 2,19 RON.

Faur

In sedinta de ieri, actiunile emise de compania Faur SA din Bucuresti au fost oprite de la tranzactionare pe piata valorilor mobiliare necotate care utilizeaza suportul electronic si de comunicare al Bursei de Valori.
In comunicatul transmis de Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare se mentioneaza ca suspendarea are o perioada de trei zile lucratoare incepand cu data de 17 noiembrie 2005. Motivatia acestei decizii este operarea majorarii de capital social, se adauga in comunicat.

Oil Terminal

Actiunile emise de societatea Oil Terminal Constanta au fost oprite ieri de la tranzactionare pe piata Bursei de Valori Bucuresti pentru a permite desfasurarea Adunarii Generale Ordinare a Actionarilor. Potrivit comunicatului transmis de companie, pe ordinea de zi se afla discutarea bugetului de venituri si cheltuieli rectificat pentru anul 2005, si aprobarea planului de investitii rectificat pentru anul in curs.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.