Deputatul liberal Titu Gheorghiof ar putea fi numit ministru delegat pentru relatia cu Parlamentul, in cazul in care Bogdan Olteanu va deveni presedintele Camerei Deputatilor. Declaratia apartine chiar deputatului, care sustine ca aceasta oferta i-a
Deputatul liberal Titu Gheorghiof ar putea fi numit ministru delegat pentru relatia cu Parlamentul, in cazul in care Bogdan Olteanu va deveni presedintele Camerei Deputatilor. Declaratia apartine chiar deputatului, care sustine ca aceasta oferta i-a fost facuta recent, intr-o discutie cu Bogdan Olteanu si cu alti lideri PNL. "A existat o astfel de discutie, ca eu sa devin ministrul delegat pentru relatia cu Parlamentul. Numirea ar avea loc in cazul in care Bogdan Olteanu va deveni presedinte al Camerei, dar presedintele (PNL - n.r.) Tariceanu va avea ultimul cuvant de spus", a declarat Gheorghiof, pentru Mediafax. El a candidat pentru postul de presedinte al Camerei, insa a obtinut doar trei voturi din partea colegilor parlamentari.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.