EuromBank va modifica, incepand cu 15 septembrie, nivelul dobanzilor pentru depozitele in lei, dolari si euro, potrivit unui comunicat al bancii, remis catre Rompres.
Depozitele clasice in lei cu dobanda fixa vor fi de sapte la suta pentru o l
EuromBank va modifica, incepand cu 15 septembrie, nivelul dobanzilor pentru depozitele in lei, dolari si euro, potrivit unui comunicat al bancii, remis catre Rompres.
Depozitele clasice in lei cu dobanda fixa vor fi de sapte la suta pentru o luna, de 7,25 la suta la trei luni si de 7,5 la suta la sase luni, iar cele cu dobanda variabila vor fi de 7,5 la suta la o luna, de opt la suta la trei luni, de 8,25 la suta la sase luni, precum si de noua la suta la un an. La depozitul Victoria, noile dobanzi la lei vor fi de 7,15 la suta la doua luni, respectiv de 7,25 la suta, la trei luni, la dolari vor fi de 3,75 la suta, la doua luni si de patru procente la trei luni, iar la euro acestea vor ramane la 3,75 la suta la doua luni si de patru la suta la trei luni. Depozitele FairPlay in lei, la sase luni, vor fi bonificate cu o dobanda de 7,25 la suta pentru cele cu plata la scadenta, de 7,15 la suta pentru cele cu plata lunara, iar cele la 12 luni vor avea o dobanda de sapte la suta pentru creditele cu plata scadenta, respectiv de 6,75 la suta, pentru cele cu plata lunara. La depozitele FairPlay in dolari si euro dobanda este de 3,5 la suta pentru sase luni si de patru la suta pentru un an.
Marjele pentru ratele BUBID la depozitele BUBID Plus nou incheiate vor fi de 1,5 la suta la trei luni si de doi la suta la sase luni.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.