Compania IBM a anuntat noi aplicatii software si servicii, precum si o initiativa extinsa destinata partenerilor pentru a ajuta clientii sa administreze procesele de afaceri prin implementarea unei Arhitecturi Orientate pe Servicii (SOA). Cu procese
Compania IBM a anuntat noi aplicatii software si servicii, precum si o initiativa extinsa destinata partenerilor pentru a ajuta clientii sa administreze procesele de afaceri prin implementarea unei Arhitecturi Orientate pe Servicii (SOA). Cu procese de afaceri sustinute de o fundatie SOA, o companie poate face ca datele arhivate si aplicatiile software anterior sa atinga un grad superior de interoperabilitate nu doar intre toate departamentele firmei, ci si cu alte companii. Aceasta abordare valorifica resursele existente pentru a ajuta la imbunatatirea productivitatii, permitand astfel companiei sa reactioneze rapid la schimbarile intervenite pe piata, fructificand astfel oportunitatile de afaceri.
Noul software si serviciile se adauga capabilitatilor SOA existente ale IBM. Mai exact, software-ul nou si imbunatatit din portofoliul IBM WebSphere este proiectat sa administreze procesele de afaceri. In plus, IBM anunta niveluri superioare de integrare intre software-ul sau WebSphere si Rational si Tivoli. Noile servicii lansate asigura un suport continuu pentru implementarile SOA. Initiativa destinata partenerilor extinde vastul ecosistem SOA care sustine organizatiile de toate marimile, in fiecare etapa a implementarii SOA.
"SOA implica mai mult decat simplele conexiuni dintre serviciile web, sau un set de componente de afaceri ce ar urma sa fie livrat si care ar putea functiona impreuna. SOA inseamna sa realizezi beneficiile aduse astazi de administrarea proceselor de afaceri cu aplicatiile existente," a declarat Steve Mills, prim vicepresedinte si executiv al IBM Software Group. "Noul software si serviciile pe care le anuntam astazi continua suprematia IBM: compania detine cel mai complet set de capabilitati pentru administrarea proceselor de afaceri si integrare disponibile in acest moment pe piata."


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.