Banca HVB a deschis a 14-a sucursala din Romania si a 5-a din Bucuresti, in zona Bulevardului Carol, au anuntat, ieri, reprezentantii bancii. Strategia de extindere vizeaza mai ales zonele cu puternic potential de afaceri si dezvoltarea segmentului d
Banca HVB a deschis a 14-a sucursala din Romania si a 5-a din Bucuresti, in zona Bulevardului Carol, au anuntat, ieri, reprezentantii bancii. Strategia de extindere vizeaza mai ales zonele cu puternic potential de afaceri si dezvoltarea segmentului de retail. Clientii sucursalei Carol vor beneficia de toate produsele din portofoliul HVB Bank - de la operatiuni bancare standard pana la credite si solutii financiare personalizate.
Activele totale ale HVB Bank Romania au atins, dupa primele sase luni ale acestui an, 5,26 miliarde lei (52.650 miliarde lei vechi), in crestere cu 52 la suta fata de aceeasi perioada a anului trecut, in timp ce profitul a atins valoarea de 80,2 milioane lei (802 miliarde de lei vechi), cu 52 la suta mai mare decat la 30 iunie 2004. Volumul total de credite a atins 2,6784 miliarde lei (26,784 miliarde de lei vechi).


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.