Politistii bucuresteni nu au prea multe informatii in cazul jafului petrecut la restaurantul "La Mama" din strada Delea Veche nr. 51. Un pas important in rezolvarea misterului a fost insa facut. Exista un cerc de suspecti si anchetatorii fac tot posi
Politistii bucuresteni nu au prea multe informatii in cazul jafului petrecut la restaurantul "La Mama" din strada Delea Veche nr. 51. Un pas important in rezolvarea misterului a fost insa facut. Exista un cerc de suspecti si anchetatorii fac tot posibilul pentru a verifica persoanele despre care se presupune ca ar avea legatura cu furtul celor 322 milioane de lei vechi. Se pare ca varianta potrivit careia unul dintre angajatii localului sa fi fost complicele celor doi hoti, asa cum am scris, devine tot mai credibila. Pare ciudat faptul ca, desi localul se inchisese, cei trei angajati numarau sutele de milioane fara sa fi asigurat usa de acces. Deocamdata, nu au fost operate retineri, cercetarile sunt in stadiul audierilor, iar politistii bucuresteni asteapta o informatie "pretioasa" care i-ar putea conduce la autorii jafului. Adica, cineva din anturajul raufacatorilor sa vorbeasca. Surse judiciare ne-au mai precizat ca in acest moment nu este o certitudine faptul ca talharii au fost asteptati in apropierea locului faptei de o masina rosie. Presupunerile unor martori oculari despre faptul ca cei doi indivizi au fugit cu un autoturism nu se confirma. Aceleasi surse spun ca jaful de la restaurant nu are legatura cu cazul de la casa de schimb valutar "Romania Exchange", petrecut la inceputul lunii august. Autorul acestei talharii care, inarmat cu un pistol, a reusit sa fure 200 milioane lei vechi, se afla inca in libertate. Luni dimineata, in jurul orei 3, doi indivizi inarmati cu un pistol si o ranga au dat buzna in restaurant si le-au cerut angajatilor banii din incasari, daca nu vor sa fie executati.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.