O delegatie de europarlamentari au ajuns ieri la Onesti pentru a se intalni cu reprezentantii sindicatului Rafinorul si cu cei ai sindicatelor de pe plaforma industriala de la Borzesti, precum si cu salariati ai rafinariei, cu administratorii acestei
O delegatie de europarlamentari au ajuns ieri la Onesti pentru a se intalni cu reprezentantii sindicatului Rafinorul si cu cei ai sindicatelor de pe plaforma industriala de la Borzesti, precum si cu salariati ai rafinariei, cu administratorii acesteia si cu autoritatile locale. Liderul Sindicatului Rafinorul, Ion Marian, a declarat ca vizita europarlamentarilor a fost solicitata chiar de sindicalistii de la Rafo.
Rafinorii au sesizat europarlamentarii cu privire la tratamentul discriminatoriu la care a fost supusa Rafo in raport cu ceilalti operatori din industria petrolului din Romania si implicatiile negative asupra salariatilor care se tem sa nu isi piarda locurile de munca.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.