intervenit in august, ce a facut deosebit seful statului pentru ca increderea in el a populatiei sa creasca? Caderea din lunile precedente nu era legata de ce facuse, ci de ce nu facuse. Prestatia sa ezitanta sau eronata din timpul inundatiilor din p
intervenit in august, ce a facut deosebit seful statului pentru ca increderea in el a populatiei sa creasca? Caderea din lunile precedente nu era legata de ce facuse, ci de ce nu facuse. Prestatia sa ezitanta sau eronata din timpul inundatiilor din primavara, mai cu seama - cand a reactionat tarziu si neconvingator - si din vara - cand zile in sir a minimalizat dimensiunea si impactul dezastrelor - ii erodase rapid credibilitatea, trendul fiind clar descendent. Atunci ce a facut dupa aceea, ca sa creasca? A facut, la a doua etapa a inundatiilor, vizite si, dibaci, prin revenirea obsesiva la podul de la Maracineni, a lasat sa se creada ca vrea fapte. A ramas in fata camerelor de luat vederi mai toata luna august, cand, in vacanta, si-a refacut imaginea de "tip simpatic", care se duce la o bere, un mic si-un dans, rade inconfundabil, strange maini si da autografe. Nimic folositor pentru electorat, dar extrem de util la capitolul PR. Practic, cresterea in sondaj se leaga tocmai de o vacanta spumoasa. Pentru ca o actiune oportuna a avut-o abia in septembrie, cand si-a manifestat sever nemultumirea fata de lacomia companiilor petroliere, cerand Consiliului Concurentei sa se trezeasca. De asemenea atitudini e nevoie, nu de cresteri in sondaje bazate pe glumite. Nu de alta, dar si gogoasa creste. Cam mult aer in ea.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.