Presedintele UDMR, Marko Bela, a infirmat, ieri, zvonurile potrivit carora prefectului de Bistrita-Nasaud, Ioan Szilagyi, i s-ar fi retras sprijinul politic, urmand sa fie inlocuit. Liderul Uniunii a declarat ca nu s-a pus niciodata problema retrager
Presedintele UDMR, Marko Bela, a infirmat, ieri, zvonurile potrivit carora prefectului de Bistrita-Nasaud, Ioan Szilagyi, i s-ar fi retras sprijinul politic, urmand sa fie inlocuit. Liderul Uniunii a declarat ca nu s-a pus niciodata problema retragerii sprijinului politic lui Szilagyi, adaugand ca acesta nu se afla pe "lista neagra" a prefectilor care ar putea fi destituiti in perioada imediat urmatoare. Si prefectul de Bistrita-Nasaud s-a aratat surprins de zvonurile lansate in presa centrala, spunand ca niciodata Marko Bela nu i-a facut reprosuri vizavi de activitatea sa ca reprezentant al Guvernului in teritoriu.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.