Zeci de judecatori si procurori din tara au ales un trai linistit, departe de vacarmul si stresul provocat de procese. Decretele pentru pensionarea acestora au fost semnate, ieri, de presedintele Traian Basescu. Dintre cei 28 de magistrati, 2 au ales
Zeci de judecatori si procurori din tara au ales un trai linistit, departe de vacarmul si stresul provocat de procese. Decretele pentru pensionarea acestora au fost semnate, ieri, de presedintele Traian Basescu. Dintre cei 28 de magistrati, 2 au ales sa-si dea demisia. Este vorba despre Elena Valeria Moldovan, de la Judecatoria Cluj-Napoca, si Maria Ileana Mutiu, judecator la Inalta Curte de Casatie si Justitie. Constanta, Bacau, Galati, Iasi, Roman, Mehedinti, Vrancea, Satu Mare, Valcea, Tulcea, Oradea, Bucuresti sunt doar cateva dintre punctele "fierbinti", unde judecatorii si procurorii de la Tribunale ori Curtile de Apel au hotarat sa iasa la pensie.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.