Lucrurile raman neclare la Tractorul Brasov, in ciuda optimismului autoritatilor.
Termenul de 9 septembrie, cand trebuia anuntat numele viitorului patron al Tractorului Brasov, nu a fost respectat. Ciudat este ca in ultimele zile circulau zvon
Lucrurile raman neclare la Tractorul Brasov, in ciuda optimismului autoritatilor.
Termenul de 9 septembrie, cand trebuia anuntat numele viitorului patron al Tractorului Brasov, nu a fost respectat. Ciudat este ca in ultimele zile circulau zvonuri precum ca firma indiana Mahindra & Mahindra, aflata in "pole-position" fata de celalalt ofertant, firma MYO-O, proprietarul fostei Semanatoarea Bucuresti, isi reanalizeaza posibilitatea implicarii la Tractorul.
Problema este ca asupra capacitatii financiare a MYO-O persista serioase indoieli, tinand cont de situatia de la fosta Semanatoarea Bucuresti. In aceasta situatie, surprinde (neplacut) un comunicat al AVAS: "...termenul de 9 septembrie a fost unul estimativ. In negocieri nu exista termene-limita. Uzina Tractorul va fi vanduta cand cererea se va intalni cu oferta (?! - n.a.). Noi am estimat ca la data de 9 septembrie am putea ajunge la o intelegere cu vreunul dintre ofertanti, insa acest lucru nu s-a intamplat. Cert este ca, pana la sfarsitul anului, privatizarea se va incheia. Deocamdata, cei doi ofertanti nu au depus ofertele finale si imbunatatite. Probabil, o decizie se va lua dupa acest moment".
Pana acum, reprezentantii AVAS se declarasera mai mult decat optimisti, sustinand ca li s-au inaintat propuneri serioase si ca privatizarea a intrat in linie dreapta.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.