Actiunile companiei Rulmentul Brasov (RBR) au fost reluate la tranzactionare incheind sedinta de ieri in crestere, se specifica intr-un comunicat trimis catre Bursa de Valori Bucuresti. Stoparea tranzactionarii actiunilor RBR se datoreaza operarii in
Actiunile companiei Rulmentul Brasov (RBR) au fost reluate la tranzactionare incheind sedinta de ieri in crestere, se specifica intr-un comunicat trimis catre Bursa de Valori Bucuresti. Stoparea tranzactionarii actiunilor RBR se datoreaza operarii in Registrul Actionarilor, gestionat de SC Regisco SA, a modificarii de capital decisa in AGA (E) la 24 iunie 2005. La momentul actual, capitalul social al companiei se ridica la 32.918.580,42 RON, divizat in 149.629.911 de actiuni cu o valoare nominala de 0,22 RON pe actiune. In sedinta de ieri, actiunile RBR au crescut cu 2,67 la suta, inchizand la pretul de 0,1540 RON pe actiune.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.