Realizarea tronsonului de autostrada Bucuresti - Brasov nu a fost inghetata de autoritati, a declarat premierul Calin Popescu Tariceanu. El a spus ca primul segment pe care vor incepe lucrarile este cel de la Comarnic - Predeal. Potrivit primului min
Realizarea tronsonului de autostrada Bucuresti - Brasov nu a fost inghetata de autoritati, a declarat premierul Calin Popescu Tariceanu. El a spus ca primul segment pe care vor incepe lucrarile este cel de la Comarnic - Predeal. Potrivit primului ministru, pentru acest proiect va fi realizata o licitatie transparenta, pentru a elimina probleme de genul celor aparute in cazul companiei americane Bechtel. Fondurile pentru proiectul autostrazii pe tronsonul Comarnic-Brasov vor fi alocate de la Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare sau Banca Europeana de Investitii.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.