O femeie din Cluj este arestata preventiv pentru 29 de zile sub acuzatia de inselaciune in forma calificata, dupa ce a inselat zeci de batrani pretinzand ca este functionara la Casa de pensii si, dupa ce a iesit din inchisoare, angajata la Renel. In
O femeie din Cluj este arestata preventiv pentru 29 de zile sub acuzatia de inselaciune in forma calificata, dupa ce a inselat zeci de batrani pretinzand ca este functionara la Casa de pensii si, dupa ce a iesit din inchisoare, angajata la Renel. In urma cercetarilor ofiterilor de la Investigatii Criminale din Cluj s-a stabilit ca Lucia Pop (45 de ani) a comis, in perioada 2000 - septembrie 2005, 21 de infractiuni de inselaciune, prejudiciul creat in ultimii doi ani ridicandu-se la 150 de milioane de lei vechi. In anii 2000 - 2001, femeia se ducea la adresele unde locuiau persoane varstnice si prezentandu-se drept functionara la Casa de Pensii Cluj le cerea acestora, in avans, diferite sume de bani (reprezentand "impozitul aferent viitoarelor pensii recorelate"), cuprinse intre 800.000 si 13.000.000 lei vechi. In februarie 2001, Lucia Pop a fost arestata pentru furt calificat, iesind din inchisoare in mai 2003. Pretinzand ca este angajata a Renel, femeia mergea la casele oamenilor, le citea contoarul si le incasa banii.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.