McLaren Mercedes a ratat ieri, pe circuitul Spa Francorchamps, in Belgia, prima dubla din acest an, reducandu-si sansele pentru castigarea titlului la constructori, dupa ce Juan Pablo Montoya si Antonio Pizzonia s-au ciocnit si au iesit in decor. Pil
McLaren Mercedes a ratat ieri, pe circuitul Spa Francorchamps, in Belgia, prima dubla din acest an, reducandu-si sansele pentru castigarea titlului la constructori, dupa ce Juan Pablo Montoya si Antonio Pizzonia s-au ciocnit si au iesit in decor. Pilotul finlandez al echipei McLaren Mercedes, Kimi Raikkonen, a castigat Marele Premiu al Belgiei, a 16-a etapa a Campionatului Mondial de Formula 1, reducand cu doar doua puncte diferenta de puncte care il separa de liderul clasamentului Fernando Alonso (Renault). Raikkonen, care a castigat pentru a sasea oara un Grand Prix in acest sezon, a fost urmat de liderul clasamentului mondial, spaniolul Fernando Alonso (Renault). Pozitia a treia i-a revenit lui Jenson Button (BAR-Honda). Pe locul patru s-a clasat australianul Mark Webber (Williams-BMW), pozitia a cincea revenindu-i brazilianului Rubens Barichello (Ferrari). Pe locul sase la Marele Premiu al Belgiei s-a clasat canadianul Jacques Villeneuve (Sauber-Petronas), urmat, pe pozitia a saptea, de germanul Ralf Schumacher (Toyota). Locul opt a revenit portughezului Tiago Monteiro de la Jordan. Campionul mondial en-titre, Michael Schumacher (Ferrari), a abandonat in turul 14, in urma unei erori de pilotaj a pilotului japonez Sato (BAR Honda), care l-a "agatat" pe german. Columbianul Juan Pablo Montoya (McLaren Mercedes), plecat din pole-position, a abandonat in turul 42, in urma unui acrosaj cu brazilianul Antonio Pizzonia (Williams-BMW).


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.