Social-democratii aduc un nou argument pentru mentinerea lui Adrian Nastase in functia de presedinte al Camerei Deputatilor. Ei sustin ca modificarea Regulamentelor celor doua Camere va avea drept consecinta directa si imediata schimbarea algoritmulu
Social-democratii aduc un nou argument pentru mentinerea lui Adrian Nastase in functia de presedinte al Camerei Deputatilor. Ei sustin ca modificarea Regulamentelor celor doua Camere va avea drept consecinta directa si imediata schimbarea algoritmului politic negociat in urma alegerilor din noiembrie 2004. Formatiunea vizata este PC, ajuns in Parlament pe listele social-democratilor. Conservatorii spun insa ca nu au nici un fel de datorie fata de PSD si nu accepta santajul nici unei forte politice.
Purtatorul de cuvant al PSD, Cristian Diaconescu, a explicat, pentru Rompres, la sfarsitul saptamanii, ca formula de "dublu standard" care a rezultat in urma alegerilor nu va mai fi valabila, in conditiile in care schimbarea presedintilor celor doua Camere ale Parlamentului va atrage dupa sine, procedural, schimbarea structurilor Biroului permanent, a comisiilor, a altor structuri.
Partidul Conservator considera, insa, ca nu are nici o datorie fata de PSD si, fiind "consecvent cu principiul moralitatii", va respecta toate angajamentele asumate in coalitie, inclusiv recentul acord semnat de cei patru lideri pentru modificarea regulamentelor celor doua Camere si revocarea presedintilor acestora.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.