Cotidianul "Le Figaro" a dat publicitatii un proiect de lege pregatit de Guvernul francez ce inaspreste in asa masura demersurile legale impotriva terorismului, incat impune pana si cybercafe-urilor pastrarea, timp de un an, a datelor de care dispun,
Cotidianul "Le Figaro" a dat publicitatii un proiect de lege pregatit de Guvernul francez ce inaspreste in asa masura demersurile legale impotriva terorismului, incat impune pana si cybercafe-urilor pastrarea, timp de un an, a datelor de care dispun, la fel ca operatoarele de telefonie. Legea permite de asemenea judecatorilor si politiei antiteroriste sa acceada, fara procedura speciala, la supravegherea convorbirilor telefonice, la fisierele permiselor de conducere, cartilor de identitate si pasapoartelor. Sunt prevazute pedepse foarte aspre, mai mari ca pana acum, respectiv de 10 pana la 20 de ani inchisoare pentru "asociere la actiuni teroriste".


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.