Presedinta Comisiei pentru cultura din Camera Deputatilor, liberala Raluca Turcan, a dat peste cap programul obisnuit al parlamentarilor. Responsabila cu audierile comisiei de ancheta asupra activitatii SRR si SRTV, Raluca Turcan isi lasa colegii sa
Presedinta Comisiei pentru cultura din Camera Deputatilor, liberala Raluca Turcan, a dat peste cap programul obisnuit al parlamentarilor. Responsabila cu audierile comisiei de ancheta asupra activitatii SRR si SRTV, Raluca Turcan isi lasa colegii sa plece acasa de abia pe la ora 22.00, fiind ultimii deputati care mai activeaza la asemenea ore la Casa Poporului.


Deputatul Nati Meir, membru al Comisiei pentru Drepturile Omului, s-a remarcat pana in prezent prin infocarea cu care a abordat problema penitenciarelor si mai ales cazul lui Miron Cozma. El a spus ca il va vizita azi pe Cozma la penitenciarul Rahova. Meir cere in nume propriu eliberarea lui Cozma, mentionand ca a trimis memorii autoritatilor locale, dar si unor personalitati din lume.

Libertatea

Sursa: LibertateaTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.