Nicoleta Luciu se va logodi de ziua ei. Iubitul ei i-a promis un inel "pe masura frumusetii ei" pe care l-a comandat deja in SUA. Este un inel din platina cu diamant pe care Nicoleta l-a vazut intr-un catalog. Desi cei doi sunt impreuna doar de catev
Nicoleta Luciu se va logodi de ziua ei. Iubitul ei i-a promis un inel "pe masura frumusetii ei" pe care l-a comandat deja in SUA. Este un inel din platina cu diamant pe care Nicoleta l-a vazut intr-un catalog. Desi cei doi sunt impreuna doar de cateva luni, Nicoleta a uitat cu desavarsire de Dinu Maxer, primul barbat din viata ei. Diva spune ca omul de afaceri Zsolt Czergo, cu care spera sa se casatoreasca pana la sfarsitul anului, este adevarata sa jumatate.
Nicoleta, care mai nou joaca in "Lacrimi de iubire", implineste astazi 25 de ani si a decis sa-si sarbatoreasca ziua de nastere pe platourile de filmare din Buftea, alaturi de colegii ei din telenovela. Fosta playmate vrea sa dea o mare petrecere unde sa fie sarbatorite toate persoanele care sunt nascute in zodia ei.
Nu a planuit nimic special, dar este sigura ca muzica buna si mancarea din plin vor crea o atmosfera de zile mari.
Frumoasa bruneta marturiseste ca sunt putini cei care stiu cand este ziua ei de nastere, de aceea cele mai multe telefoane de "La Multi Ani!" le primeste de Sf. Nicolae.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.