Roxana Ionescu l-a parasit pe Dan Negru pentru Constantin Trofin si Ovidiu Uscat. Incepand de astazi, Mama Natura si-a facut loc in echipa de la "Canalul de stiri" si-i va tine la curent pe admiratorii ei cu schimbarile de vreme. Desi Roxana isi dor
Roxana Ionescu l-a parasit pe Dan Negru pentru Constantin Trofin si Ovidiu Uscat. Incepand de astazi, Mama Natura si-a facut loc in echipa de la "Canalul de stiri" si-i va tine la curent pe admiratorii ei cu schimbarile de vreme. Desi Roxana isi dorea sa fie gazda unei emisiuni de divertisment, ea se va multumi sa-i informeze pe telespectatori cand e cer insorit sau precipitatii cu descarcari electrice.
Dupa ce s-a vazut somera pentru ca a expirat contractul cu televiziunea din Baneasa, imediat ce "Ciao Darwin" a iesit din grila, blonda a primit oferta irezistibila de a se trezi de dimineata alaturi de Trofin si Uscat.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.