Senatorul PNL Adrian Cioroianu sustine ca proiectul Legii lustratiei va intra in dezbaterea Parlamentului cel mai probabil in luna noiembrie, pana atunci fiind programate mai multe dezbateri publice legate de acest proiect. "Proiectul a primit aviz f
Senatorul PNL Adrian Cioroianu sustine ca proiectul Legii lustratiei va intra in dezbaterea Parlamentului cel mai probabil in luna noiembrie, pana atunci fiind programate mai multe dezbateri publice legate de acest proiect. "Proiectul a primit aviz favorabil din partea Comisiei legislative a Parlamentului si am discutat cu mai multi reprezentati ai societatii civile pentru a organiza dezbateri in toata tara tocmai pentru a pune in spatele votului Parlamentului presiunea opiniei publice", a declarat, la sfarsitul saptamanii, Adrian Cioroianu, citat de Mediafax.
Proiectul se refera la limitarea temporara a accesului la unele functii si demnitati publice pentru persoanele care au facut parte din structurile de putere ale regimului comunist si ale aparatului represiv al Partidului Comunist Roman.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.