Mai mult de jumatate dintre croati (53 la suta) considera ca aderarea tarii la UE nu va fi benefica, intr-un moment in care autoritatile de la Zagreb depun eforturi in vederea stabilirii unei date de deschidere a negocierilor cu Uniunea Europeana, tr
Mai mult de jumatate dintre croati (53 la suta) considera ca aderarea tarii la UE nu va fi benefica, intr-un moment in care autoritatile de la Zagreb depun eforturi in vederea stabilirii unei date de deschidere a negocierilor cu Uniunea Europeana, transmite Mediafax. Numai 36 la suta dintre cei intervievati apreciaza ca integrarea tarii in Uniune ar fi avantajoasa, potrivit unui sondaj realizat de institutul Puls. In luna martie, un sondaj similar indica faptul ca 49 la suta dintre croati considerau ca aderarea nu va fi benefica. Amanata in martie din cauza lipsei de cooperare cu Tribunalul Penal International pentru fosta Iugoslavie (TPI) in cazul generalului Ante Gotovina, deschiderea negocierilor de aderare nu a fost inca stabilita.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.