Cosmin Cernat schimba, astazi, prefixul. Cu toate ca ar putea organiza o petrecere de cinci stele, tinand cont ca implineste 30 de ani, Cosmin isi va petrece ziua in ograda TVR-ului, alaturi de colegi, dupa care va alege o cina linistita in familie i
Cosmin Cernat schimba, astazi, prefixul. Cu toate ca ar putea organiza o petrecere de cinci stele, tinand cont ca implineste 30 de ani, Cosmin isi va petrece ziua in ograda TVR-ului, alaturi de colegi, dupa care va alege o cina linistita in familie impreuna cu sotia sa, Monica Iagar, si micuta Ayana. Sarmantul prezentator nu doreste sa primeasca ceva in mod deosebit, dar daca cineva i-ar darui un ceas, ar fi mai mult decat fericit, deoarece este cu adevarat pasionat de acest accesoriu. Recunoaste ca are o multime, dar inca unul nu strica. "Dintre marcile cunoscute, in colectia mea se numara un Omega, un Movado, un Doxa si un Longines. Cel mai drag imi este modelul Doxa, primit in dar de la tatal meu", spune vedeta TVR.
Cosmin a primit deja primul cadou, a fost ales sa prezinte editia din acest an a Festivalului International "Cerbul de Aur", alaturi de Ramona Badescu.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.