Membrilor Aliantei li s-a interzis sa mai vorbeasca despre cazul din Prahova inainte ca CNC al Aliantei sa ia o decizie finala. Presedintele PD, Emil Boc, a declarat, pentru Rompres, ca a convenit cu premierul Calin Popescu-Tariceanu sa discute in CN
Membrilor Aliantei li s-a interzis sa mai vorbeasca despre cazul din Prahova inainte ca CNC al Aliantei sa ia o decizie finala. Presedintele PD, Emil Boc, a declarat, pentru Rompres, ca a convenit cu premierul Calin Popescu-Tariceanu sa discute in CNC-ul Aliantei toate situatiile de trecere de la PNL la PD sau invers. "Ceea ce dorim este sa gasim o solutie unitara in toate aceste situatii, cu respectarea Protocolului Aliantei D.A.. Orice alte declaratii pe marginea acestor subiecte n-ar face decat sa otraveasca relatia dintre PNL si PD", a precizat Emil Boc. Delegatia Permanenta a PNL a adoptat joi o rezolutie in care cere PD sa respecte Protocolul Aliantei D.A. cu privire la interzicerea migratiei politice intre cele doua partide.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.