Belgianca Kim Clijsters (foto) a castigat ieri-dimineata, la US Open, primul sau turneu de Grand slam din cariera. Dupa o finala pe care a controlat-o autoritar, Kim a invins-o pe frantuzoaica Mary Pierce cu 6-3, 6-1. TRIUMFATOARE. Dupa patru t
Belgianca Kim Clijsters (foto) a castigat ieri-dimineata, la US Open, primul sau turneu de Grand slam din cariera. Dupa o finala pe care a controlat-o autoritar, Kim a invins-o pe frantuzoaica Mary Pierce cu 6-3, 6-1.


TRIUMFATOARE. Dupa patru tentative esuate, jucatoarea, in varsta de 22 de ani, a reusit sa se impuna intr-unul dintre cele patru turnee mari ale circuitului mondial. ""Acest titlu inseamna enorm pentru mine. Cu siguranta, totul a mers cum nu se poate mai bine pentru mine in aceste doua saptamani"", a declarat Clijsters, care anul trecut se afla doar intr-una dintre lojele de la US Open, accidentata, urmarindu-si fostul logodnic, australianul Leyton Hewitt.
MASCULIN. Sambata seara si ieri-dimineata au avut loc si semifinalele masculine. Liderul mondial, Roger Federer, l-a invins clar pe Leyton Hewitt, scor 6-3, 7-6 (0), 4-6, 6-3, iar americanul Andre Agassi a mai bifat un meci-maraton, invingandu-l pe compatriotul sau Robin Ginepri cu 6-4, 5-7, 6-3, 4-6, 6-3. Finala a avut loc
azi-noapte. (Mihai Igirosanu)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.